Antena Meniu Search
x

Accident grav în Brăila. Doi morți, între care și un bebeluș, după ce o mașină s-a izbit de un TIR

Accident grav în județul Brăila, pe drumul județean 203, între localitățile Ulmu și Vultureni. Două persoane au murit, între care un bebeluș de doar câteva luni. 

de Redactia Observator

la 06.06.2019, 17:02

Accident grav în județul Brăila, pe Drumul Județean 203, între localitățile Ulmu și Vultureni. Două persoane au murit, între care un bebeluș de doar câteva luni.

Tragedia a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 14:00. Din primele informații, șoferul unui autoturism marca Renault a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un TIR care venea din sens opus. În urma impactului, mașina a ieșit de pe partea carosabilă.

Potrivit obiectivbr.ro, accidentul s-a soldat cu cinci victime, toate din Renault. Un bebeluș născut în februarie dar și șoferul aflat la volan și-au pierdut viața. O altă fetiță de cinci ani, alături de mama în vârstă de 31 de ani și de tatăl de 43 de ani, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Șoferul TIR-ului a încercat să evite impactul

Șoferul TIR-ului a observat că mașina a intrat pe contrasens și a încercat să evite un impact devastator, apăsând pedala de frână și ieșind de pe șosea, însă nu a fost suficient.

Accident în Brăila

Deși primele informații arătau că șoferul circula fără permis și era tatăl copilului decedat, se pare că a fost vorba despre o confuzie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident grav în Brăila. Doi morți, între care și un bebeluș, după ce o mașină s-a izbit de un TIR