Antena Meniu Search
x

Foto Mamă închisă pe viaţă după ce a turnat apă clocotită cu zahăr peste soţul ei. Femeia credea că i-ar fi abuzat sexual copiii, în UK

O soție a fost condamnată la închisoare pe viață pentru că a turnat peste soțul său un amestec de apă clocotită și zahăr, în timp ce acesta dormea. Femeia îl acuzase că i-ar fi abuzat sexual de copiii ei. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 17:09

Mamă închisă pe viaţă după ce a turnat apă clocotită cu zahăr peste soţul ei
Mamă închisă pe viaţă după ce a turnat apă clocotită cu zahăr peste soţul ei - Profimedia Images

Corinna Smith, în vârstă de 59 de ani, l-a atacat pe soțul ei, Michael Baines, în vârstă de 80 de ani, în timp ce acesta dormea, în casa lor din Cheshire, pe 14 iulie, anul trecut. Ea și-a lăsat în agonie partenerul care a suferit arsuri grave pe corp, după ce i-a turnat pe el o combinaţie de apă clocotită cu trei pungi de zahăr.

Bărbatul a suferit arsuri pe o suprafaţă extinsă și, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, a murit cinci săptămâni mai târziu în spital, pe 18 august. Doamna Smith, cunoscută și sub numele de Corinna Baines, a fost închisă pe viață, cu minimum 12 ani de executat, după ce a fost găsită vinovată de crimă, potrivit Daily Mail

Femeia credea că bărbatul i-ar fi abuzat sexual pe cei doi copii

Cu o zi înainte de atac, femeia fusese supărată după ce a auzit un zvon care circula despre soțul ei, despre care credea că este adevărat. Mai exact, ea bănuia că bărbatul îi abuzase timp de mai mulţi ani fiul şi fiica. Se pare că fiul ei, Craig, și-a luat viața în 2007. El făcuse închisoare pentru un atac şi îi spusese mamei sale că bărbatul pe care l-a atacat este un ''pedofil'' care l-a abuzat ''sexual''.

După ce soţia a turnat găleata peste soţ, ea s-a dus la o casă din apropiere și a lovit ușa de la intrare până când proprietarul a răspuns. A sunat la poliție și la ambulanță după ce a auzit-o spunând: "L-am rănit foarte tare, cred că l-am ucis''. La scurt timp, ofițerii au ajuns la adresă. L-au găsit pe bărbat într-o durere cumplită. Poliția a declarat că pensionarul a fost dus de urgență la spitalul Whiston în primele ore ale zilei de 14 iulie a anului trecut, în stare gravă. Starea lui s-a deteriorat odată cu trecerea timpului, până în ziua în care medicii nu au mai putut face nimic pentru el. 

În urma incidentului, femeia a fost inițial acuzată de vătămări corporale grave, dar la scurt timp după moartea soțului ei a fost acuzată de crimă. Smith a fost condamnată la închisoare pe viață și a fost obligată să execute cel puțin 12 ani în spatele gratiilor. Ea susținuse că incidentul s-a petrecut din cauza pierderii controlului. Judecătoarea a ţinut să specifice că gestul femeii a pornit cel mai probabil de la drama trăită atunci când fiul s-a sinucis şi de la ultimele sale cuvinte. Acest lucru nu a justificat faptul că a ales să îşi facă singură dreptate pe baza unor zvonuri, a conchis juriul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mamă închisă pe viaţă după ce a turnat apă clocotită cu zahăr peste soţul ei. Femeia credea că i-ar fi abuzat sexual copiii, în UK