Antena Meniu Search
x

O mamă răpusă de cancer a lăsat un mesaj în pantofii de mireasă ai fiicei sale

O mamă care a murit de cancer a lăsat un mesaj emoţionant fiicei sale, în pantofii de mireasă. Tânăra a primit pantofii acum, la 2 ani după moartea femeii, iar când l-a citit, a izbucnit în lacrimi.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 14.03.2019, 18:29

O mamă care a murit de cancer a lăsat un mesaj emoţionant fiicei sale, în pantofii de mireasă. Tânăra a primit pantofii acum, la 2 ani după moartea femeii, iar când l-a citit, a izbucnit în lacrimi.

Emma, britanică din Leicestershire, s-a logodit în 2016. O lună mai târziu, mama sa a fost diagnosticată cu cancer la plămâni, şi în fază terminală. Tânăra a sperat că mama sa va putea fi prezentă la nunta sa. A început să facă pregătirile şi, încă de atunci, şi-a comandat inclusiv pantofii de mireasă.

"Am vrut să ai un cadou de la mine"

Însă mama Emmei, căreia medicii au estimat că va mai trăi un an, maximum 2, a murit în 2017. 

Fiica ei şi-a programat în cele din urmă nunta în acest an, în august. Iar acum, pe 9 martie, a primit pantofii de mireasă pe care îi comandase.

Spre surpriza ei, viitoarea mireasă a descoperit că pantofii îi fuseseră plătiţi de mama sa, care i-a scris pe ei şi un mesaj cu totul emoţionant.

"Am vrut să ai un cadou de la mine pentru nunta ta. Iar pantofii tăi de nuntă sunt darul meu. Sper să ai o zi magică de nuntă. Multă, multă, dragoste şi multe îmbrăţişări de la mama", scrie mesajul de pe pantofii miresei.

Mesajul scris de mama miresei

"Nu puteam să respir"

Pentru Emma, a fost un şoc. Richard, viitorul ei soţ, a ştiut de cadoul mamei, dar a ţinut secretul până când fiica ei l-a primit.

"Am scos din cutie un pantof şi am văzut o parte din mesaj şi nu băniuam de la cine este. Am început să plâng. Eram copleşită, nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc", spune tânăra.

Pantofii de mireasă făcuţi cadou de mama tinerei

"Mi-a spus că are cancer"

Amanda Weise, care are magazinul online de unde provin pantofii, a povestit pentru BBC cum a fost pus la cale acest cadou emoţionant. Ea spune că, la câteva săptămâni după ce viitoarea mireasă a plasat comanda, a primit un mesaj.

"Era mama ei, care mi-a spus că are cancer şi nu va putea fi la nunta Emmei. Ea mi-a dat un email, de fapt, pentru a-mi spune că vrea să plătească ea pantofii. I-am spus că deja jumătate din sumă a fost plătită. Mi-a răspuns: pot să plătesc eu tot şi să-i trimiţi banii ei înapoi când îi vei da pantofii? Eram conştientă că este bolnavă în fază terminală. Cred că Emma spera ca ea să fie prezentă la nunta ei. Din mesajul pe care mi l-a dat, cred că mama voia să fie acolo, chiar dacă va muri", spune Amanda Weise.

Potrivit proprietarei magazinului, pantofii miresei au fost fabricaţi ulterior, după ce mama tinerei a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mamă răpusă de cancer a lăsat un mesaj în pantofii de mireasă ai fiicei sale