Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mamă româncă, ucisă de un şofer beat pe un drum din Italia. Laura era pe scuter şi se ducea la muncă

Laura Chiricuță, o româncă de 46 de ani care locuia de mulți ani în Torre del Lago, provincia Lucca, Italia, a murit duminică dimineaţă, în urma unui accident cumplit produs în centrul orașului Viareggio. Femeia, mama unui adolescent de 14 ani, era pe scuter şi se ducea la serviciu.

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 14:53

Mamă româncă, ucisă de un şofer beat pe un drum din Italia. Laura era pe scuter şi se ducea la muncă - La Nazione / Il Tirreno

Laura era căsătorită şi rezidentă de ani buno în Torre del Lago. Duminică dimineaţă, românca se afla pe scuterul ei Liberty când s-a produs impactul teribil cu o mașină, o Dacia Sandero condusă de italian în vârstă de 28 de ani.

Potrivit publicaţiei La Nazione, şoferul a fost testat pentru alcool de poliţişti, iar rezultatul a fost pozitiv. 

Scuterul femeii s-a rupt după impact

Articolul continuă după reclamă

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:30, la intersecția dintre Via Leonardo da Vinci și Via Buonarroti, în centrul orașului Viareggio. Din primele reconstituiri ale carabinierilor, se pare că şoferul nu a oprit la semnul "STOP" și ar fi lovit violent scuterul Laurei. 

Dacia s-a oprit apoi la zeci de metri distanță de locul coliziunii, iar scuterul s-a rupt după impact.  Drumul a rămas închis timp de peste patru ore, pentru a permite polițiștilor să efectueze cercetările la faţa locului. Agenţii vor analiza inclusiv camerele de supraveghere, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Laura Chiricuță era căsătorită și avea un băiat de 14 ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Mamă româncă, ucisă de un şofer beat pe un drum din Italia. Laura era pe scuter şi se ducea la muncă