Antena Meniu Search
x

Crimă teribilă în Italia! O mamă și-a ucis fetița de 6 luni și băiețelul de un an, aruncându-i de pe scările închisorii Rebibbia

O crimă abominabilă șochează Italia în aceste zile! O deținută și-a ucis fetița de 6 luni și băiețelul de un an și jumătate, aruncându-i de pe scările închisorii Rebibbia din Roma

O crimă abominabilă șochează Italia în aceste zile! O deținută și-a ucis fetița de 6 luni și băiețelul de un an și jumătate, aruncându-i de pe scările închisorii Rebibbia din Roma, scrie Il Messaggero.

Alice Sebesta, o tânără de 30 de ani născută în Germania, dar cu cetățenie italiană, era deținută în închisoarea pentru femei Rebibbia, din Roma, după ce în luna aprilie a fost prinsă transportând 15 kilograme de marijuana.

Doi frati au fost ucisi de propria mamă, in Italia

În momentul arestării, femeia era însoțită de cei doi copii ai ei, Faith, o fetiță de 6 luni, și Divine, un băiețel de 19 luni, și de doi cetățeni nigerieri, care însă au reușit să fugă.

Pe acelaşi subiect

Alice a fost închisă împreună cu cei doi copii în închisoarea de femei Rebibbia, deși a susținut în fața judecătorilor că este nevinovată.

"Mi s-a propus să merg până la gara Roma Tiburtina, de unde trebuia să luăm trenul spre Munchen, nu am știut nimic de droguri“, a declarat femeia în fața judecătorilor, deși polițiștii au descoperit o parte din droguri chiar în lucrurile copiilor.

Alice Sebesta și-a ucis copiii aruncându-i pe scări

Oribila crimă s-a petrecut pe 18 septembrie, când Alice a rămas pentru o clipă singură cu cei doi copii pe care îi ducea să-i hrănească.

Aflată în curtea închisorii, femeia i-a aruncat de pe scări, de la o înâlțime de aproximativ 4 metri.

Doi frati au fost ucisi de propria mamă, in Italia

Fetița Faith (n.r. - "Credință" în limba engleză) a murit pe loc, în timp ce băiețelul Divine ("Divin", în limba italiană) a fost transportat în stare gravă la spitalul Bambino Gesù, care aparține Vaticanului.

Presa italiană notează că medicii și asistentele s-au luptat zile din răsputeri pentru a-l salva pe Divine, care suferise grave leziuni cerebrale.

Din păcate, băiețelul a murit și el după câteva zile.

Doi frati au fost ucisi de propria mamă, in Italia

O ceremonie religioasă emoționantă a avut loc, joi, în biserica Sant'Onofrio din Roma, la care au participat medici și asistente din spitalul Bambino Gesù, dar și numeroase oficialități din oraș. Nu au fost prezenți nici mama, nici tatăl copiilor.

Doi frati au fost ucisi de propria mama, in Italia

Cele două sicrie albe vor fi transportate în Germania, la cererea expresă a bunicii celor doi copii.

Controversă în Italia privind soarta copiilor aflați în închisori

Cazul a generat o adevărată controversă în Italia, privind soarta copiilor care ajung în închisoare din cauza părinților.

"Suntem aici ca un gest de apropiere față de aceste două victime nevinovate. Am sperat până în ultimul moment că vom putea salva măcar unul dintre copii, iar când nu mai era nimic de făcut, am sperat că-i vom putea dona organele", a declarat directorul spitalului Bambino Gesù, Mariella Enoc.

Preotul de la capela din Rebibbia, Sandro Spriano, și-a exprimat dezacordul privind încarcerarea copiilor, alături de părinți.

Doi frati au fost ucisi de propria mama, in Italia

"Nu este posibil să ținem în închisoare copiii. Există multe structuri, cum ar fi cele care aparțin de Biserică, unde acești copii ar putea fi îngrijiți și nu mi se pare corect ca personalul închisorii Rebibbia să fie responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să ne asumăm o mai mre responsabilitate față de copii", a declarat Sandro Spriano.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Crimă teribilă în Italia! O mamă și-a ucis fetița de 6 luni și băiețelul de un an, aruncându-i de pe scările închisorii Rebibbia