Antena Meniu Search
x

Epic fail: un manager a vrut să deschidă cu sabia o șampanie de 2000 de dolari, dar a eșuat spectaculos

Managerul unui restaurant de lux din San Francisco a fost invitat să desfacă o șampanie de 2000 de dolari cu sabia. Rezultatul nu a fost însă cel dorit.

Managerul lovește șampania cu sabia
Managerul unui restaurant din San Francisco a eșuat să deschidă șampania cu o sabie - Instagram/winezmything

Managerul unui restaurant de lux din San Francisco a fost invitat să desfacă o șampanie de 2000 de dolari cu sabia. Rezultatul nu a fost însă cel dorit.

Scena amuzantă a fost surprinsă la o petrecere de început de an, dată la restaurantul The French Laundry din San Francisco, local cotat cu 3 stele Michelin.

În imagini, managerul Michael Minillo este invitat să desfacă o sticlă de șampanie uriașă, de 15 litri, cu o sabie. Metoda, numită sabrage, a fost popularizată de cavaleriștii francezi ai lui Napoleon, la început de secol 19.

Managerul nu s-a dovedit însă tocmai îndemânatic, arată Daily Mail. A început să lovească de mai multe ori șampania. Sticla a explodat sub ploaia de lovituri, iar petrecăreții au fost stropiți de băutură.

Cele mai mari emoții le-a avut bucătarul care ținea sticla de șampanie. Vizibil temător la loviturile de sabie ale șefului, tânărul s-a ales cu o baie de șampanie după ce sticla s-a făcut țăndări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incident, care a fost filmat și postat pe Instagram de unul dintre cei prezenți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Epic fail: un manager a vrut să deschidă cu sabia o șampanie de 2000 de dolari, dar a eșuat spectaculos