Antena Meniu Search
x

"Mâncăm câini. Azi am mâncat un Yorkshire Terrier". Dialog halucinant între un soldat rus aflat pe front, iar altul acasă

O nouă discuție între doi ruși, unul aflat pe front, iar celălalt în Rusia, a fost făcută publică de Serviciul de Securitate din Ucraina, pe Telegram. Soldatul rus descrie condițiile deplorabile de pe front și se plânge că nu are ce mânca.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 14:33

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

"E o nebunie! Mâncăm carne de câine pentru că altceva nu avem. Azi am mâncat un Yorkshire Terrier", spune soldatul rus, care îi transmite prietenului său de acasă că se află în sudul Ucrainei, în Herson.

Bărbatul povestește mai departe că armata se confruntă cu o situație degradantă deoarece nu există nicio logistică pusă la punct, iar alimentele nu pot fi livrate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenului său aflat acasă, în Rusia, îi vine greu să creadă având în vedere că "la televizor se prezintă doar victoriile armatei ruse". "Totul este foarte rău", îi răspunde bărbatul aflat în Ucraina. Pentru a supraviețui, soldatul rus îi cere prietenului său un împrumut, însă acesta din urmă îl refuză.

Nu este prima dată când autoritățile ucrainene interceptează convorbirile soldaților ruși. De asemenea, acest dialog halucinant confirmă, din nou, condițiile deplorabile de pe front, în ciuda faptului că propaganda rusă îi prezintă pe soldații lui Putin în plină glorie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » "Mâncăm câini. Azi am mâncat un Yorkshire Terrier". Dialog halucinant între un soldat rus aflat pe front, iar altul acasă