Antena Meniu Search
x

Marea Britanie ar putea renunța la regula distanţării fizice de pe 21 iunie. Anunțul făcut de Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a afirmat că sunt şanse mari ca din 21 iunie să nu mai fie nevoie de regula distanţării fizice în Anglia, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 18:00

Marea Britanie ar putea renunța la regula distanţării fizice de pe 21 iunie. Anunțul făcut de Boris Johnson
Marea Britanie ar putea renunța la regula distanţării fizice de pe 21 iunie. Anunțul făcut de Boris Johnson - Profimedia
  • Premierul britanic a spus că sunt „șanse mari ” ca regula distanței sociale de peste un metru să fie anulată pe 21 iunie.

În timpul vizitei sale de campanie la Hartlepool, prim-ministrul britanic a spus că, „aşa cum stau lucrurile şi la modul în care merg lucrurile” cu vaccinul, distanţarea fizică s-ar putea încheia. "Apar rezultate bune în ceea ce priveşte situaţia epidemiologică. Cred că din 21 iunie am putea renunţa la regula distanţării fizice. Trebuie să vedem cum evoluează boala, dar eu acum aşa cred", a declarat premierul.

„Depinde încă de date, nu o putem spune categoric încă. Trebuie să analizăm situația epidemiologică pe măsură ce înaintăm. Trebuie să analizăm unde ajungem cu boala. Dar eu așa simt acum că putem renunța".

Boris Johnson a indicat că Marea Britanie ar putea  permite călătoriile în străinătate de pe 17 mai - dar a îndemnat la precauție. În această săptămână sunt așteptate mai multe detalii pentru a confirma când și cum se vor relua călătoriile internaționale în Anglia. Premierul britanic a promit mai multe detalii „ cât de repede putem”, dar că  „trebuie să fim foarte, foarte stricți”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Marea Britanie ar putea renunța la regula distanţării fizice de pe 21 iunie. Anunțul făcut de Boris Johnson