Antena Meniu Search
x

Mărturisirea şocantă a unui fost consilier al lui Donald Trump despre întâlnirile cu ruşii

Un fost consilier al echipei de campanie a lui Donald Trump a recunoscut, în faţa parlamentarilor americani, că s-a întâlnit cu oficiali ruşi în iulie 2016.

Un fost consilier al echipei de campanie a lui Donald Trump a recunoscut, în faţa parlamentarilor americani, că s-a întâlnit cu oficiali ruşi în iulie 2016, informează New York Times.

Carter Page a negat în repetate rânduri că s-a întâlnit cu membri ai Guvernului rus în timpul călătoriei sale la Moscova în 2016, subliniind că a discutat cu "intelectuali".

Însă, New York Times notează că Page a trimis un mail cel puţin unui consilier de campanie al lui Donald Trump cu observaţii despre discuţiile cu membri ai Guvernului rus.

Mesajul trimis de Carter Page a fost citit în timpul audierii din cadrul Comisiei de Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, care investighează amestecarea ruşilor în alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Pe acelaşi subiect

Carter Page a încercat să minimalizeze importanţa întâlnirilor sale din Rusia, în vara anului 2016. "Am salutat scurt două persoane, atât", a spus el, precizând că acestea era de rang înalt.

Luni, fostul director al campaniei candidatului Donald Trump Paul Manafort a fost inculpat de procurorul special al Departamentului Justiţiei Robert Mueller.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mărturisirea şocantă a unui fost consilier al lui Donald Trump despre întâlnirile cu ruşii