Antena Meniu Search
x

O mașină cu 3 oameni a căzut de la etajul 3 al unei parcări supraetajate din Moscova (Video)

O mașină cu 3 oameni a căzut de la etajul 3 al unei parcări supraetajate din Moscova. Accidentul bizar a fost surprins de camerele de supraveghere.

Mașina prăbușită în fața intrării parcării
O mașină a căzut de la etajul 3 al unei parcări din Moscova - news-r.ru

O mașină cu 3 oameni a căzut de la etajul 3 al unei parcări supraetajate din Moscova. Accidentul bizar a fost surprins de camerele de supraveghere.

Scena a fost filmată duminică, în parcarea supraetajată a unui centru comercial din Odintsovo, o suburbie a Moscovei.

Potrivit Life News, șoferul era cu alte 2 persoane în mașină, membri ai familiei sale. A încercat să parcheze, dar a manevrat greșit, iar mașina a plonjat de la etajul al treilea al parcării. Automobilul, un SUV, a căzut fix la intrarea în parcare, așa cum arată și înregistrarea video de pe camerele de supraveghere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform REN TV, o persoană din mașină a fost rănită și a fost dusă la spital. Celelalte două persoane din interior au scăpat, în mod miraculos, nevătămate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » O mașină cu 3 oameni a căzut de la etajul 3 al unei parcări supraetajate din Moscova (Video)