Antena Meniu Search
x

Video Maşina preşedintelui Mexicului, blocată în trafic de oamenii nemulţumiţi. Şeful statului a plecat după câteva ore şi a refuzat să cheme armata în ajutor

Moment delicat pentru preşedintele Mexicului, Andres Lopez Obrador. Maşina sa a fost blocată de demonstranţi în drum spre o bază militară.

de Redactia Observator

la 28.08.2021, 09:42

Vezi și

Acolo urma să susţină o conferinţă de presă, aşa cum face aproape în fiecare zi de când şi-a preluat mandatul, în 2018. Acum, manifestanţii, profesori aflaţi în grevă, i-au cerut să coboare şi să le asculte revendicările. Dar Obrador a răspuns că nu cedează în faţa presiunilor şi a rămas în maşină.

De acolo le-a vorbit şi ziariştilor, prin legătură video. A subliniat că putea să cheme armata pentru a îndepărta protestatarii, dar nu a făcut-o deoarece este adeptul non-violenţei. După câteva ore, manifestanţii s-au dat bătuţi şi l-au lăsat pe preşedinte să plece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Maşina preşedintelui Mexicului, blocată în trafic de oamenii nemulţumiţi. Şeful statului a plecat după câteva ore şi a refuzat să cheme armata în ajutor