Antena Meniu Search
x

Matilda, cățelușa eroină care a salvat patru oameni dintr-un incendiu, însă ea s-a ales cu arsuri grave

O cățelușă eroină a salvat viețile a patru oameni, pacienți într-un spital din Leningrad, Rusia, după ce intrat în flăcări și a dat alarma, astfel că toți cei din clădire au putut fi scoși în siguranță afară. Din păcate, cățelușa Matilda a leșinat în interior, din cauza monoxidului de carbon, și a fost salvată câteva clipe mai târziu, după ce suferise arsuri îngrozitoare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.11.2020, 22:05

Matilda, cățelușa eroină care a salvat patru oameni dintr-un incendiu, însă ea s-a ales cu arsuri grave
Matilda, cățelușa eroină care a salvat patru oameni dintr-un incendiu, însă ea s-a ales cu arsuri grave - Profimedia Images
  • Cățelușa Matilda a intrat în clădirea în flăcări pentru a da alarma.
  • Din păcate, ea a leșinat în interior, din cauza monoxidului de carbon, și a fost salvată mai târziu, după ce suferise arsuri îngrozitoare.

Acum, Matilda a început un proces lung de recuperare, însă mai mulți voluntari și medici impresionați de curajul ei se îngrijesc ca arsurile să-i fie vindecate.

„Fața, gâtul și abdomenul Matildei au fost grav arse”, au declarat Elena Kalinina și Alexander Tsinkevich, voluntarii care și-au făcut o misiune din salvarea cățelului, scrie Daily Star.

”A plâns și a tremurat de durere, dar a suportat eroic totul”, spun aceștia.

După investigațiile amănunțite, medicii au aflat că Matilda este gestantă și au stabilit că puii sunt în afara oricărui pericol, însă nu vor putea fi alăptați de cățelușă din cauza arsurilor.

„A fost verificată de un specialist în fertilitate care a analizat-o și a spus că toți puii sunt în viață și se dezvoltă bine. Acum este imposibil să aflăm numărul puilor pe care îi poartă, deoarece este un câine mare”, au mai spus ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Matilda, cățelușa eroină care a salvat patru oameni dintr-un incendiu, însă ea s-a ales cu arsuri grave