Antena Meniu Search
x

Mecanici de locomotiva adormiti

Accidentele de tren din ultima vreme ne-au cam dat fiori. Cel mai grav a fost in Spania acum o saptamana cand 79 de oameni au murit dupa ce trenul a deraiat la 190 de kilometri la ora.

Vezi și

Uitati si cu ce viteza merge.iti poti da seama doar privind imaginile! Asa isi "petrec" timpul la munca, acesti conductori argentinieni de tren. Nu doar ca unii acopera camerele de supraveghere din cabina dar unii chiar dorm, in timp ce trenul goneste pe sine.

Imaginile incredibile au fost date publicitatii chiar de ministrul Transporturilor din Argentina, in timpul unei conferinte de presa. “Nu cred ca mai pot fi spuse multe dupa aceste inregistrari, nu?”, a declarat ministrul.

“Se interzice folosirea telefoanelor mobile in cabina si, de asemenea, nu mai au voie persoane straine in locomotiva. Mecanicii se pare ca sunt mai tot timpul acompaniati de persoane care nu au nicio legatura cu meseria asta”, a mai adaugat ministrul argentinan.

Sistemul feroviar, in special din Buenos Aires, e aspru criticat de cativa ani in urma unor numeroase accidente de tren cu pierderi de vieti omenesti. Acum doua luni, trei oameni au murit si doua sute au fost raniti in urma unei deraieri. Iar anul trecut, 50 de oameni au murit si 700 au fost raniti, dupa ce doua trenuri de navetisti s-au ciocnit chiar in gara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mecanici de locomotiva adormiti