Antena Meniu Search
x

Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție după anunțul că vor fi părinți

Prima zi a turneului din Australia a fost plină de surprize pentru Meghan şi Harry. Au fost întâmpinaţi cu căldură şi au primit cadouri pentru bebeluşul care va veni pe lume în primăvară.

Vezi și

Prima zi a turneului din Australia a fost plină de surprize pentru Meghan şi Harry. Au fost întâmpinaţi cu căldură şi au primit cadouri pentru bebeluşul care va veni pe lume în primăvară. Fără să se mai teamă că rochia îi va scoate la iveală sarcina, Meghan a purtat o ţinută mulată şi bijuterii care i-au aparţinut prinţesei Diana.

Guvernatorul Australiei a spart gheaţa şi le-a oferit Ducilor primele cadouri pentru bebeluş. Un cangur din pluş şi o pereche de cizme maro, unisex. În premieră, la câteva ore după anunţul oficial făcut de Palatul Kensington, şi viitorul tată a confirmat vestea. Fericit şi foarte emoţionat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fără să se mai teamă că cineva îi va observa sarcina, Meghan a purtat o rochie crem, mulată, semnată de un designer australian. Mii de oameni i-au aşteptat în faţa operei din Sydney să îi felicite. Ducii au inaugurat o grădină zoo unde au fost întâmpinaţi de două fetiţe. 

Într-un gest simbolic, Meghan a purtat un set de bijuterii din aur care i-au aparţinut Prinţesei Diana, iar speculaţiile nu au întârziat să apară. Sunt voci care spun că va naşte o fată, care ar putea să poarte numele bunicii paterne. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție după anunțul că vor fi părinți