Antena Meniu Search
x

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, îşi va lansa prima carte pentru copii

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a scris prima ei carte pentru copii, intitulată „The Bench”. Lucrarea a fost inspirată de legătura dintre prințul Harry și fiul lor, Archie, și a început ca un poem de Ziua Tatălui. Lansarea va avea loc pe 8 iunie.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 13:29

Meghan Markle, Prinţul Harry şi fiul Archie
Meghan Markle, soţia prinţului Harry, îşi va lansa prima carte pentru copii - Profimedia

Cartea explorează legătura specială dintre un tată şi fiul lui, văzută prin ochii mamei. Inspirată de relaţia dintre soţul ei şi fiul lor, Archie, prima carte a lui Markle „captează emoţionant relaţia dintre taţi şi fii care evoluează şi se extinde” şi „ne aminteşte multele feluri în care dragostea se conturează şi poate fi exprimată într-o familie modernă”, se arată într-un comunicat.

Meghan Markle va nara ediţia audio a cărţii, care va fi lansată în SUA şi Canada, potrivit news.ro.

Cartea pentru copii, ilustrată de Christian Robinson, va fi publicată în SUA de Barbara Marcus, preşedinte şi publisher la Random House. În Marea Britanie, Irlanda, India, Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud, ea va fi publicată de Tundra Books.

„'Banca' a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, luna după nașterea lui Archie”, a spus ducesa, care este însărcinată cu al doilea copil al cuplului. „Acea poezie a devenit această poveste. Creștin stratificat în ilustrații frumoase și eterice în acuarelă care surprind căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale; această reprezentare a fost deosebit de importantă pentru mine, iar eu și Christian am lucrat îndeaproape pentru a descrie această legătură specială printr-o lentilă incluzivă".

Toamna trecută, Merkle şi prinţul Harry au semnat un contract multianual cu Netflix, pentru a produce documentare, lungmetraje, programe de televiziune şi seriale pentru copii. Primul lor proiect va fi un serial documentar despre Invictus Games, competiţie sportivă înfiinţată de prinţul Harry în 2014.

Cuplul regal s-a întors la casa lor din California după ce Harry s-a întors de la Londra, unde a petrecut timp cu familia pentru înmormântarea bunicului său, prințul Philip, care a murit la 99 de ani luna trecută. Meghan nu a participat la înmormântare, marcând prima apariţie a lui Harry, întors singur la familia regală, de la interviul cuplului cu Oprah Winfrey.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle, soţia prinţului Harry, îşi va lansa prima carte pentru copii