Antena Meniu Search
x

O menajeră româncă cu referinţe excelente şi-a stricat reputaţia furând din casa unei italience foarte bogate, crezând că nu se observă

O româncă de 42 de ani, care lucra ca menajeră şi avea referinţe excelente de la angajatorii săi, a început dintr-o dată să fure de la o italiancă bogată, care avusese atâta încredere în ea, încât i-a dat cheile casei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.08.2019, 16:30

- Profi Media

O româncă de 42 de ani, care lucra ca menajeră şi avea referinţe excelente de la angajatorii săi, a început dintr-o dată să fure de la o italiancă bogată, care avusese atâta încredere în ea, încât i-a dat cheile casei.

Italianca stătea foarte puţin acasă, aşa că i-a dat româncei acces total şi a rugat-o să aibă grijă de casă cât este ea plecată. Doar că românca, total inexplicabil, a început dintr-o dată să fure.

O menajeră româncă a strâns zeci de mii de euro făcând "curat" în casa unei italience

O menajeră româncă, despre care chiar presa italiană spune că avea referinţe excelente în domeniu, a fost angajată de o italiancă bogată din Riccione, la recomandarea unei prietene care apelase la serviciile româncei. Proprietara, care era mai tot timpul plecată, i-a dat pe mână cheile casei, să se ocupe de toate treburile.

Potrivit chiamamicitta.it, în primele luni de muncă, totul a fost perfect, iar relația dintre cele două femei nu putea fi mai bună. Totuşi, după un timp, au început să apară probleme.

Italianca şi-a dat seama că ceva este în neregulă. Femeia a venit acasă şi a început să-şi pregătească bagajele pentru următoarea călătorie, când a observat că lipseşte o parte din îmbrăcămintea ei. Crezând că este în spălătorie, italianca s-a dus să verifice, însă nu a găsit nimic nici acolo.

Femeia a intrat la bănuieli şi a început să-şi verifice garderoba, observând că multe dintre hainele sale lipsesc. De asemenea, a descoperit că lipsesc şi unele bijuterii, ceasuri, genți și alte obiecte de mare valoare.  Valoarea lor este de zeci de mii de euro.

Confruntată, românca a recunoscut totul

Uluită de ce se întâmplase, pentru că ştia de renumele pe care şi-l construise românca, a confruntat-o şi a întrebat-o dacă ştie ceva. Ruşinată, românca a recunoscut totul şi chiar a înapoiat o parte din obiectele şi îmbrăcămintea pe care încă nu o valorificase.

Italianca a dat-o pe mâna carabinierilor, iar românca urmează să fie prezentată judecătorului cu acuzaţia de furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » O menajeră româncă cu referinţe excelente şi-a stricat reputaţia furând din casa unei italience foarte bogate, crezând că nu se observă