Antena Meniu Search
x

Menajeră româncă găsită moartă în baia unei case din Italia. Bătrâna de care avea grijă a fost rănită

O tragedie s-a produs la Ancona, în Italia, unde o menajeră româncă a fost găsită moartă, în baia unei case. Femeia de care ea avea grijă, în vârstă de 91 de ani, a fost găsită cu răni, în bucătărie.

O tragedie s-a produs la Ancona, în Italia, unde o menajeră româncă a fost găsită moartă, în baia unei case. Femeia de care ea avea grijă, în vârstă de 91 de ani, a fost găsită cu răni, în bucătărie.

Tragicul incident a fost descoperit de nepotul bătrânei italiene, care a venit dimineață, pentru a-i da bani menajerei românce, pentru cumpărături.

Nepotul a găsit-o pe româncă moartă, în baie, cu sânge în zona feței. Bătrâna italiancă era pe jos, rănită, în bucătărie. Anchetatorii cred că femeia de 91 de ani a zăcut acolo aproximativ 24 de ore.

Nepotul italiencei spune că ultima dată venise în vizită joi și că ambele femei erau bine.

Românca devenise bunică de câteva zile

Menajera româncă, Ana Anca, avea 61 de ani și lucra doar de 3 luni în casa italienilor. Venise ca înlocuitoare pentru o altă menajeră româncă, plecată în România în vacanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu doar câteva zile în urmă, Ana Anca devenise bunică: fiica ei din România a născut, spune ziarul italian cronachemaceratesi.it.

Ipotezele criminaliștilor: accident sau crimă

Alertați, criminaliștii italieni au venit la locul tragediei, pentru a rezolva misterul.

În urma probelor adunate din casă, anchetatorii au două ipoteze. Cea mai probabilă, spun ei, este moartea accidentală.

Foarte posibil, româncei i s-a făcut rău în baie și a căzut, lovindu-se violent de podea în zona feței. Ana Anca ar fi murit în urma rănilor, cred criminaliștii.

Polițiștii italieni se pregătesc să preia trupul menajerei românce

De cealaltă parte, bătrâna italiancă, rămasă singură, și care nu se putea deplasa din cauza vârstei foarte înaintate, ar fi căzut în bucătărie, rănindu-se.

Cea de-a doua ipoteză este cea a unei crime, iar polițiștii au deschis un dosar în acest caz, spune ziarul italian, transmite VeraTV, post tv regional din provincia Ancona.

Trupul menajerei românce este preluat din casa din Ancona

Criminaliștii speră să rezolve misterul tragediei luni, când va fi efectuată autopsia în cazul româncei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Menajeră româncă găsită moartă în baia unei case din Italia. Bătrâna de care avea grijă a fost rănită