Mesaj în zăpadă pentru un tânăr care a supraviețuit 3 săptămâni în pustiu în Alaska

De Redactia Observator.
Publicat: 11.01.2020, 19:43.
Actualizat: 12.01.2020, 02:45

SOS în Alaska! Un tânăr de 30 de ani originar din Utah a trăit experienţa vieţii sale! Timp de trei săptămâni a fost captiv într-o zonă pustie din Alaska după ce cabana lui a fost mistuită de flăcări!

SOS în Alaska! Un tânăr de 30 de ani originar din Utah a trăit experienţa vieţii sale! Timp de trei săptămâni a fost captiv într-o zonă pustie din Alaska după ce cabana lui a fost mistuită de flăcări! Bărbatul a mâncat doar fructe şi s-a bucurat că arma lui a fost distrusă în foc. Au fost multe momente când putea claca. Până când, într-o zi, a avut ideea de a scrie un mesaj de alarmă în zăpadă.

Bărbatul de 30 de ani a fost surprins când le face disperat semne salvatorilor săi. În spatele său e un mesaj SOS uriaş, scris în zăpadă. Americanul era captiv de 20 de zile în gerul nemilos din Alaska. După ce cabana lui a ars din temelie, a trecut printr-un coşmar.

TYSON STEELE, supravieţuitor: La acel moment m-am pus pe jos şi am stat acolo ceva timp. Era frig. Nu aveam şosete pe sub bocanci şi purtam doar o pijama şi un tricou.

Tyson Steel dormea în clipa în care cabana a luat foc. Fumul gros l-a trezit însă la timp. Disperat, americanul a salvat tot ce a putut. Câinele lui însă nu a supravieţuit. Timp de trei săptămâni, Tyson a trăit într-un adăpost improvizat din resturile locuinţei sale şi a mâncat doar fructe.

TYSON STEELE, supravieţuitor: Ananas. Sunt alergic la fructe de ananas. Dar le-am mâncat oricum pentru că doar asta aveam.

În speranţa că cineva îl va salva, americanul şi-a raţionalizat mâncarea pentru 30 de zile. Iar momentele de disperare nu au fost puţine.

TYSON STEELE, supravieţuitor: Sincer, am fost recunoscător că gloanţele mi-au fost distruse, pentru că ar fi putut să fie o tentaţie. Probabil m-aş fi gândit "dacă tot nu o să supravieţuiesc, mai bine îmi curm suferinţa, nu?"

Bărbatul a fost salvat după ce rudele lui au alertat autorităţile, îngrijorate că nu mai auziseră nimic de el de ceva vreme. Tyson Steel s-a întors acasă, la părinţi, însă plănuieşte să se retragă în Alaska, unde şi-ar putea construi o nouă cabană.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.