Antena Meniu Search
x

Mesaje înfiorătoare ies la lumină: Atacatorul din Texas ameninţa femei pe internet că vine să le violeze

În ziua masacrului din Texas, atacatorul Salvador Ramos i-a transmis unei fete, al cărui nume de utilizator este CeCe, un mesaj pentru a-i spune că tocmai și-a împușcat bunica Celia și că ''Mă duc să trag într-o școală primară''. În cele din urmă, Ramos şi-a dus la îndeplinire planul, ucigând 19 copii mici de la Robb Elementary din Uvalde, Texas, precum și două profesoare, înainte de a fi împușcat. Potrivit noilor informaţii, acestea nu au fost singurele ameninţări pe care tânărul le făcuse. 

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 17:11

Atacatorul din Texas ameninţa femei pe internet că vine să le violeze
Atacatorul din Texas ameninţa femei pe internet că vine să le violeze - Profimedia Images

Salvador Ramos a amenințat că le va viola pe femeile cu care vorbea pe aplicația de socializare Yubo și a spus că va deschide focul în școli, cu doar câteva săptămâni înainte de masacru. Cei trei utilizatori adolescenți, care au dezvăluit mesajele mai multor instituții de știri, au spus că nu au luat în serios amenințările tânărului până nu au aflat amploarea tragediei. Ele au raportat, de asemenea, amenințările lui Ramos la adresa echipei de asistență a aplicației, care includeau o serie de mesaje trimise de bărbatul înarmat, amenințând că va comite acte de violență sexuală, conform Daily Mail. 

Ramos a putut să-și mențină profilul activ pe platformă, în ciuda rapoartelor făcute echipelor de siguranță despre comportamentul său deranjant. CeCe, prietena sa din Germania, spune că trăgătorul a avertizat-o prin aplicație că va deschide focul în școala elementară Robb cu doar 15 minute înainte să comită atacul. Tot ei îi mărturisise că şi-a împuşcat bunica.

Tatăl atacatorului din Texas le cere scuze familiilor îndurerate

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, Salvador Ramos, a vorbit despre fiul său, tot Salvador, într-un interviu pentru Daily Beast. Acesta a spus că îi pare ''rău [pentru] ceea ce a făcut fiul meu''''Nu m-am așteptat niciodată ca fiul meu să facă așa ceva. Ar fi trebuit să mă omoare pe mine în schimb, în loc să facă așa ceva cuiva.'' Tatăl a declarat că nu a mai fost în viața fiului său în ultimul timp din cauza slujbei sale departe de Uvalde.

Tatăl a ţinut să adauge că a fost, de asemenea, departe de fiul său din cauza pandemiei, deoarece nu a vrut să-și expună propria mamă – care suferă de cancer – la virus. Restricțiile legate de COVID-19 au tensionat relația celor doi, fiul său refuzând să vorbească cu el. Cei doi nu s-au mai văzut de atunci, a spus el.

În ciuda morților și a durerilor pe care le-a provocat fiul său, Ramos a susținut că tânărul ''a fost o persoană bună''. ''Era o persoană tăcută, nu a deranjat pe nimeni. Oamenii îl deranjau pe el mereu'', a adăugat bărbatul. Acesta a specificat că fiul său a abandonat liceul pentru că a fost agresat din cauza hainelor sale. Prietenii și rudele au spus că Ramos a fost hărțuit pe tot parcursul școlii gimnaziale și liceului din cauza unui impediment de vorbire - se bâlbâia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mesaje înfiorătoare ies la lumină: Atacatorul din Texas ameninţa femei pe internet că vine să le violeze