Antena Meniu Search
x

Foto Mesajul cu care o minoră şi-a salvat viaţa, după ce a fost răpită de un bărbat pe stradă. Un necunoscut i-a sărit în ajutor, în SUA

O tânără de 13 ani răpită pe stradă a fost salvată în California de Sud după ce a scris „Ajută-mă!” pe o bucată de hârtie pentru a alerta trecătorii, ceea ce a dus apoi la arestarea unui bărbat din Texas.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 12:04

Steven Robert Sablan, în vârstă de 61 de ani, se confruntă acum cu acuzații federale de răpire pentru incidentul în care se presupune că ar fi ţintit o armă asupra fatei în timp ce ea mergea pe un trotuar din San Antonio, Texas, la începutul acestei luni. „Dacă nu te urci în mașină cu mine, o să te rănesc”, i-a spus Sablan victimei, conform documentelor judecătorești, relatează CNN.

Odată ajuns în mașină, Sablan ar fi agresat-o sexual în mod repetat pe fată în timp ce conducea din Texas în California, așa cum se subliniază în declarația pe propria răspundere. Sablan a fost acuzat săptămâna aceasta de de răpire și un capet de acuzare pentru transportul unui minor cu intenția de a se angaja în activități sexuale criminale. El este programat să fie trimis în judecată pentru aceste acuzații la sfârșitul acestei luni.

Fata a profitat de neatenţia răpitorului

Poliția a spus că, în timp ce Sablan a intrat într-o spălătorie din Long Beach, California, pe 9 iulie, fata a scris „Ajută-mă!” pe semn din interiorul vehiculului parcat al suspectului, ceea ce a determinat un trecător să sune la 911. Ofițerii de poliție au spus că fata era „vizibil emoționată și tulburată” la sosirea lor.

După ce au rulat plăcuța de înmatriculare a vehiculului, ofițerii au aflat că Sablan a fost căutat pentru furt în Fort Worth, Texas, și considerat înarmat și periculos. În vehiculul lui Sablan a fost găsită un pistol, o lamă și cătușe. Dacă va fi găsit vinovat pentru ambele acuzații, Sablan ar putea risca o pedeapsă de până la închisoare pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 17 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Mesajul cu care o minoră şi-a salvat viaţa, după ce a fost răpită de un bărbat pe stradă. Un necunoscut i-a sărit în ajutor, în SUA