Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a fost frică, am crezut că mor". Trei români, în stare gravă după ce au fost prinşi sub dărâmăturile unui şantier din Italia

Tragedie în Florenţa. Trei români sunt în stare gravă după ce au fost prinşi sub dărămăturile unui şantier. De pe patul de spital, unul dintre răniţi a spus că este în şoc şi nu poate înţelege ce s-a întâmplat. Alţi trei muncitori au murit, iar pompierii caută încă trupurile a două persoane. Primarul Florenţei a decretat zi de doliu în urma nenorocirii. 

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 20:31

Vezi și

Muncitorii lucrau la construirea unui supermarket atunci când s-a produs dezastrul. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care grinda uriaşă se prăbuşeşte. Opt muncitori, printre care şi trei români, sunt prinşi sub tone de moloz. Martorii povestesc că s-a cutremurat pământul şi o bubuitură puternică a anunţat nenorocirea. Un nor de praf s-a ridicat deasupra şantierului. 

Lorenzo Ciandella: Se vede cum toată clădirea s-a prăbuşit. 

Localnici: Se turna cimentul sus. 

Da. Şi am văzut cum s-a prăbuşit şi s-a ridicat un fum gros. 

Pe acelaşi subiect

V-a fost frică?

- Mi-a fost frică de am crezut că mor. 

A început o misiune contracronometru. Cu mâinile goale pompierii caută prin dărămături în căutarea supravieţuitorilor. Cei trei români de 37, 48 şi 51 de ani sunt scoşi în viaţă. 

Eugenio Giani, preşedintele regiunii Toscana: Sunt în condiții foarte, foarte grave, dar au fost extrași în viața, conștienți, și sper că potențialul pe care îl avem în spitale să le dea primul ajutor/ să-i trateze cât mai bine

Pentru alţi trei muncitori nu s a mai putu face nimic. Primarul Florenţei a decretat zi de doliu în urma incidentului. 

Şi premierul Giorgia Meloni a trasmis condoleanţele. Parchetul din Florența a deschis dosar penal, iar autorităţile au pus sigiliu pe şantier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "Mi-a fost frică, am crezut că mor". Trei români, în stare gravă după ce au fost prinşi sub dărâmăturile unui şantier din Italia