Antena Meniu Search
x

Sabine Kehm, agentul lui Schumacher, a dezvăluit un incident din spital

În timp ce starea fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher a rămas critică, dar stabilă, paparazzi se chinuie prin orice mijloace să obțină fotografii cu el pe patul de spital.

Vezi și

Când agentul lui Michael Schumacher a apărut în faţa spitalului din Grenoble, jurnaliştii care de 3 zile fac gardă aici aproape că sau năpustit asupra ei. Sabine Kehm a prezentat, foarte pe scurt, starea fostului campion de Formula 1:

Starea lui Michael a fost monitorizată pe toată durata nopţii. A rămas stabilă în cursul nopţii şi este stabilă şi acum. Aşadar, vestea bună este că nu avem de ce să organizăm o conferinţă de presă, pentru că nu au avut loc schimbări semnificative. Este, în continuare, în comă artificială.

Agentul lui Schumi a refuzat să dea detalii despre starea de spirit a familiei germanului şi i-a rugat pe jurnalişti să respecte viaţa privată a familiei marelui sportiv.

Sabine a dezvăluit un incident care a avut loc ieri, când un jurnalist deghizat a încercat să ajungă în salonul rezervat lui Schumacher:

Un individ, un bărbat despre care agenţii de securitate mi-au spus că era jurnalist, care s-a dovedit, de fapt, a fi un jurnalist, s-a prefăcut că este preot şi a motivat că trebuie să meargă să îl vadă pe Michael.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, nu a reuşit să treacă de agenţii de securitate şi a fost dat afară din spital.

Michael Schumacher a fost internat la Grenoble duminica trecută, după un grav accident suferit la schi, în staţiunea Meribel, din Alpii Francezi. De atunci a suferit două operaţii pe creier, iar starea lui este gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Sabine Kehm, agentul lui Schumacher, a dezvăluit un incident din spital