Antena Meniu Search
x

Mihaela, românca ucisă în parcarea unui supermarket, era de 15 ani în Italia

O româncă a fost împuşcată în parcarea unui supermarket din Italia. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a fost ucisă de un fost militar, cu care avea o relaţie. Agresorul a cumpărat arma cu doar câteva zile înainte de a comite crima. Şi-a recunoscut fapta şi spune că a ucis-o pe româncă pentru că i-ar fi cerut mulţi bani în timpul perioadei de carantină. 

de Redactia Observator

la 23.05.2020, 21:15

Vezi și
  • Românca a fost răpusă cu două gloanțe în piept.
  • Ucigașul s-a predat imediat polițiștilor.

Crima a avut loc în localitatea Cuneo, din nordul Italiei, vineri după-amiază, în parcarea unui supermarket.

Camerele de supraveghere i-au suprins pe cei doi împreună la cumpărături, iar apoi în timp ce discută aprins în maşină. La scurt timp s-au auzit mai multe focuri de armă. Potrivit anchetatorilor, criminalul a tras de mai multe ori asupra româncei.

Femeia nu a avut nicio şansă. Două dintre gloanţe au nimerit-o în piept. Un altul ar fi ricoşat şi l-a rănit pe criminal la o mână. Un angajat al supermarketului este cel care a alertat poliţia, după ce a auzit împuşcăturile. Criminalul i-a aşteptat pe poliţişti în maşină, lângă trupul neînsufleţit al femeii.

Emanuele Ricifari, chestor  de poliție: S-a predat imediat agenţilor noştri. Bărbatul, care a deschis focul, a folosit un pistol pe care şi-l cumpărase cu câteva zile, în mod legal, pentru că avea un pemis de port-armă obţinut în mod legal. 

Agresorul a recunoscut în faţa carabinierilor că a comis crima. Le-a spus că e fost militar şi că a ucis-o pe româncă pentru că i-a cerut mulţi bani pe perioada carantinei. 

Mihaela locuia în Italia de 15 ani, unde a lucrat ca îngrijitoare pentru bătrâni şi chelneriţă. Femeia, născută în București, locuia împreună cu sora sa în Peninsulă. Potrivit martorilor, pe asasin îl cunoştea de aproximativ doi ani, iar acesta obişnuia să îi cumpere flori de câte ori o vizita. 

”Ultima dată i-a cumpărat orhidee, i le-a dus acasă, apoi i-am văzut la plimbare, au trecut pe aici”, spune un localnic.

Potrivit presei italiene criminalul a crescut într-un orfelinat, unde au fost mai multe anchete de pedofilie şi abuz. Criminalul se află acum în spital, sub pază. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea după gratii până la 21 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mihaela, românca ucisă în parcarea unui supermarket, era de 15 ani în Italia