Antena Meniu Search
x

Un militar rus povesteşte cum sunt uciși ucrainenii pașnici, inclusiv copiii: "Tragem în toți la rând!"

Rușii ucid inclusiv copii în Ucraina, după cum reiese din conversațiile telefonice ale acestora cu rudele. Un ocupant rus a povestit cum au ajuns să omoare ucraineni pașnici care erau împreună cu copiii lor: "Am ucis trei!"

de Redactia Observator

la 20.03.2022, 19:58

O fetiţă speriată aşteaptă să fie evacuată
O fetiţă speriată aşteaptă să fie evacuată - Imagine ilustrativă via Wally Skalij/Los Angeles Times via Getty Images

Ocupanții ruși recunosc că îi împușcă pe toți ucrainenii care le ies în cale, chiar dacă este vorba despre civilii paşnici care sunt împreună cu copiii lor. Acest lucru a fost afirmat la telefon de către unul dintre militari ruşi, conform UNIAN.

O interceptare audio a conversației a fost publicată de Anton Gerashchenko, consilier al șefului Ministerului de Interne, pe canalul său de YouTube.

"Tragem în toți la rând! Ajungi într-un sat, iese un civil și noi îl spulberăm! Eram într-o coloană și o femeie a ieşit cu o fetiță și cu soțul ei în spate", a povestit ocupantul rus despre atrocități.

Anterior, Biroul Procurorului General a declarat că 115 copii au murit în Ucraina ca urmare a agresiunii armate a Federației Ruse. Peste 140 au fost răniţi. Cel mai mare număr de victime a fost în regiunea Kiev - 58, regiunea Harkov - 36, regiunea Donețk - 29, regiunea Cernihiv - 30, regiunea Mykolayiv - 22, regiunea Zhytomyr - 15, regiunea Sumy - 14 și regiunea Kherson - 14.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un militar rus povesteşte cum sunt uciși ucrainenii pașnici, inclusiv copiii: "Tragem în toți la rând!"