Meniu
Search
x

Ministrul britanic al Sănătăţii: Vladimir Putin este un mincinos compulsiv. Are dificultăți în a separa ficțiunea de realitate

“Putin este un mincinos compulsiv”, susţine Sajid Javid, ministrul Sănătăţii din Marea Britanie.

De Redactia Observator la 21.03.2022, 12:56

Acesta a declarat că Occidentul trebuie „să fie realist cu privire la direcția în care se îndreaptă lucrurile în acest moment”, remarcând puterea militară a Rusiei.

Putin, un minicinos compulsiv

„Mă tem că, fără a găsi o modalitate de a constrânge Rusia și pe Putin în acest moment, lucrurile vor deveni mult mai urâte. Rușii nu par să aibă încredere în ei, și mai ales în președintele Putin, despre care știm că este un mincinos compulsiv. Știm că are dificultăți în a separa ficțiunea de realitate. Știu din propriile mele experiențe ca ministru de Interne... când aveam de-a face cu atacul de la Salisbury cu o armă chimică ilegală... că rușii au mințit până la capăt”.

Războiul dintre Rusia şi Ucraina a ajuns în cea de-a 26 de zi. Rachetele rusești trimise de la mare distanţă distrug bucată cu bucată Ucraina. O explozie uriașă a avut loc în Kiev aseară, într-un bombardament în care cel puțin opt persoane au murit. Nici în Mariupol, orașul distrus deja in proporție de peste 90% lucrurile nu stau mai bine. În acest timp, delegații ucraineni se pregătesc de a cincea rundă de negocieri cu partea rusă, a cărei eșec ar putea reprezenta începutul celui De-al Treilea Război Mondial, avertizează Volodimir Zelenski.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Ministrul britanic al Sănătăţii: Vladimir Putin este un mincinos compulsiv. Are dificultăți în a separa ficțiunea de realitate

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%