Antena Meniu Search
x

Galerie foto Yasmina a murit în mașina condusă de iubitul ei, noaptea trecută, pe un drum din Borșa. Fata de 14 ani a pierit strivită între două BMW-uri

Yasmina, fata de 14 ani care a murit în accidentul din Borșa era din localitatea Moisei, județul Maramureș, și ar fi împlinit 15 ani peste câteva zile. Copila era în mașină cu iubitul ei, un tânăr de 20 de ani, nepot al unui cunoscut borșean, salvamontist, care a murit la rândul său într-un accident teribil la Moisei, la sfârșitul anului 2020.

de Redactia Observator

la 07.08.2021, 09:41

Vezi și

Accidentul s-a produs noaptea trecută, în Borșa, când iubitul fetei, care se afla la volanul unui BMW seria 7, ar fi intrat într-o depășire și a pierdut controlul direcției, lovindu-se violent de un alt BMW condus de un tânăr de 28 de ani din Berbești, potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac.

Trei persoane din BMW-ul seria 7 au fost rănite în impact și le-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, pentru una dintre victime, fata de 14 ani, manevrele nu au avut niciun rezultat, fiind declarat decesul.

Cealaltă fată, de 16 ani, este în stare foarte gravă la ATI

Celelalte două victime, o fată de 16 ani și un tânăr în vârstă de 24 ani, au fost transportate la Spitalul din Borșa. Ulterior, vineri dimineață, medicii au decis că cei doi pasageri răniți grav în accidentul de la Borșa să fie transferați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Fata de 16 ani e în stare foarte gravă, însă amândoi sunt pe secția ATI.

Pe acelaşi subiect

La spital la Baia Mare e și șoferul de 20 de ani, iubitul Yasminei, în stare stabilă.

Șoferul care a provocat accidentul mortal de la Borșa era nepotul unui fost interlop

Șoferul BMW-ului care ar fi provocat accidentul de la Borșa era nepotul Mircea Botezan, un cunoscut borșean, salvamontist, care a murit la rândul său într-un accident teribil la Moisei, la sfârșitul lui 2020. 

Atunci, bărbatul a murit pe loc după ce s-a izbit cu mașina într-un gard de beton. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul făcea legea în Borșa, fiind unul dintre cei mai de temut interlopi din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Yasmina a murit în mașina condusă de iubitul ei, noaptea trecută, pe un drum din Borșa. Fata de 14 ani a pierit strivită între două BMW-uri