Antena Meniu Search
x

Miss Earth Liban, lăsată fără coroană după ce s-a pozat alături de reprezentanta Israelului

Câștigătoarea Miss Earth Liban a fost deposedată de titlul, după ce a îndrăznit să se pozeze și să facă semnul păcii cu reprezentanta statului Israel.

Câștigătoarea Miss Earth Liban a fost deposedată de titlul, după ce a îndrăznit să se pozeze și să facă semnul păcii cu reprezentanta statului Israel.

Fotografia, în care cele două femei, îmbrățișate, fac semnul păcii, i-a înfuriat la culme pe organizatorii concursului Miss Earth din Liban. Într-un comunicat dat publicității, imediat după apariția pozei în mediul online, aceștia au precizat că "resping o astfel de relație cu Israelul" și vor retrage titlul acordat frumoasei Salwa Akar.

"Nu am nevoie de un titlu pentru a fi eu însămi. Voi termina ce am început cu sau fără suportul și dragostea voastră. Dumnezeu este cu mine, mă știe mai bine decât oricine... și știe ce este în inima mea", a scris tânăra pe Facebook, precizând că va continua să participe la evenimentul care se desfășoară în aceste zile în Filipine.

Miss Earth este o concurs la nivel internațional ce are scopul de a ridica atenția asupra problemelor de mediu. Este unul dintre cele mai promovate concursuri de frumusețe, alături de Miss World, Miss Universe și Miss International.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Miss Earth Liban, lăsată fără coroană după ce s-a pozat alături de reprezentanta Israelului