Antena Meniu Search
x

Mister elucidat după 6 ani. O copilă răpită în 2017 a fost găsită teafără cu ajutorul unui show Netflix. Mesajele tulburătoare postate de tatăl ei în tot acest timp

O copilă răpită în urmă cu șase ani a fost găsită teafără după ce a fost recunoscută într-un serial Netflix numit "Mistere neelucidate".

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 22:25

Vezi și

Kayla Unbehaun avea 9 ani când, se presupune că a fost răpită, din statul american Illinois, de mama care avea statul de părinte necustodian, adică un tribunal nu i-a acordat custodia asupra minorului. Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați a anunţat că Kayla Unbehaun a fost găsită în viaţă după 6 ani. Pe numele mamei ei, Heather, a fost emis un mandat de arestare pentru răpire în iulie 2017. Kayla a fost găsită în siguranță în Carolina de Nord.

"Sunt nespus de bucuros că Kayla este în siguranță acasă. Vreau să mulțumesc (Departamentelor de Poliție și Pompieri din Elgin, Illinois), Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și tuturor agențiilor legale care au ajutat în cazul ei. Cerem intimitate pentru a ne putea cunoaște din nou și naviga în acest nou început", a declarat tatăl fetei, Ryan Iskerka.

Proprietarul unui magazin din Carolina de Nord a recunoscut-o pe Kayla după ce a văzut-o prezentată într-un episod al serialului documentar difuzat de Netflix "Mistere neelucidate" și a sunat la poliție.

Mama copilei, Heather Unbehaun, în vârstă de 40 de ani, a fost arestată pentru răpire weekendul trecut iar pe numele ei a fost fixată o cauțiune de 250.000 de dolari. Kayla Unbehaun a fost văzută pentru ultima dată pe 5 iulie 2017, înainte de a fi "răpită de mama ei" a relatat postul local de televiziune WSOC. În acea zi, tatăl ei, Ryan, a mers să o ia pe Kayla de la o adresă din Wheaton, Illinois, dar a descoperit că Heather și-a făcut bagajele și a plecat cu Kayla cu o zi înainte.

Pe acelaşi subiect

Kayla Unbehaun are acum 15 ani. În perioada în care a fost dispărută, centrul NEMEC a publicat o fotografie cu modul în care ar putea să arate copila în prezent în cazul în care cineva o recunoaşte.  Pe o pagină de Facebook intitulată "Adu-o acasă pe Kayla", tatăl ei Ryan ar fi scris un mesaj emoţionant la începutul acestui an, când fiica lui a împlinat 15 ani, pe 5 ianuarie.

"Te iubesc și mi-e atât de dor de tine. Abia aștept ziua în care voi putea să te văd din nou, sper că fiecare zi în care mă trezesc este ziua aceea... Mă gândesc la tine în fiecare zi. Sper și mă rog că ești în siguranță, fericită și că vei reveni curând în viața mea", se arată în postarea atribuită tatălui. 

"Acum ești o tânără cu propriile tale gânduri și opinii. Sper că ești suficient de mare pentru a-ți da seama că știi doar jumătate din poveste...Sper că îți poți aminti de adevăr, de cum erau lucrurile când puteam să fim cu toții împreună, cât de bune chiar au fost lucrurile. ... Adevărul este că sunt încă în viață și te iubesc cu fiecare bătaie a inimii mele. Te iubesc atât de mult încât nu există limite să pot măsura. Te-am iubit încă dinainte de a fi în viață, când erai doar o posibilitate", a mai scris tatăl fetei. 

Tatăl Kaylei a acordat un interviu canalului CBS 2 în 2019. "Aranjamentul era ca ea (mama) să stea cu fiica mea două weekenduri pe lună. A avut-o în acel weekend înainte de 4 iulie și 4 iulie, cred, a căzut într-o zi de marți. Și era vacanța ei, așa că i-am spus: De ce nu luăm o perioadă prelungită, o ţii de luni până marți și o voi lua miercuri?". Când a sosit pe 5 iulie 2017 să o ia pe Kayla, familia mamei i-a spus că niciuna dintre ele nu s-a întors dintr-o excursie.

"Vreau să mulțumesc tuturor urmăritorilor de pe pagina de Facebook "Adu-o acasă pe Kayla", care au ajutat ca povestea ei să rămână vie și au contribuit la răspândirea ei" a mai transmis tatăl fetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Mister elucidat după 6 ani. O copilă răpită în 2017 a fost găsită teafără cu ajutorul unui show Netflix. Mesajele tulburătoare postate de tatăl ei în tot acest timp