Antena Meniu Search
x

Moartea unui tânăr cercetător român trezeşte suspiciuni în Anglia! Bărbatul a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Londra

Dan-Tiberiu Sbîrcea era doctor în chimie şi unul din liderii liberalilor din Marea Britanie. Colegii l-au găsit fără suflare în apartamentul său din Londra.

Vezi și

Dan-Tiberiu Sbîrcea era doctor în chimie şi unul din liderii liberalilor din Marea Britanie. Colegii l-au găsit fără suflare în apartamentul său din Londra. Şi-ar fi luat viaţa fără nicio explicaţie, iar poliţiştii încearcă să dezlege misterul morţii lui.

"Un coleg, un prieten, un om minunat. Un geniu, un Einstein al lumii moderne." Cuvintele de laudă la adresa lui Tiberiu Sbîrcea nu mai contenesc. Vestea morţii tânărului chimist este de neimaginat pentru cei care l-au cunoscut.

Alex Marius Ostafe, prieten: "Nu îmi vine să cred! Era vesel, era vesel tot timpul!  Un om foarte comunicativ!"

„Prima oară în viaţa mea când simt ca pământul îmi fuge de sub picioare. Vicepreşedintele PNL Marea Britanie, bunul meu prieten Tiberiu Dan-Tiberiu Sbîrcea a încetat din viaţă", este mesajul apărut pe pagina de Facebook a lui Dorian Curcanu. 

Tânărul român tocmai îşi susţinuse doctoratul în chimie. Lucrarea era doar unul dintre proiectele de excepţie pe care le realizase în ultimul timp. 

În camera din Parsons Green, în vestul Londrei, unde s-au născut atâtea idei geniale, prietenii l-au găsit fără suflare luni. 

Alex Marius Ostafe, prieten: <<O fată care a stat în casă cu el a postat pe pagina lui de Facebook şi am rămas şocat. Măi, hai, că e o glumă. Nu se poate. Chiar nu are cum! E o glumă. Şi a zis: "Nu, nu, nu este nicio glumă!">>

Culmea ironiei este că Tiberiu lucra la un proiect de lege pentru repatrierea conaţionalilor care sfârşeau departe de locurile natale. Acum, apropiaţii strâng bani pentru a-l repatria pe el. Vor să îi aducă trupul în Târgu Cărbuneşti, de unde a plecat în 2009 pentru a-şi urma scurta, dar strălucita carieră.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a elucida condiţiile misterioasei morţi. 

Autopsia va stabili cauzele exacte ale morţii tânărului chimist. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Moartea unui tânăr cercetător român trezeşte suspiciuni în Anglia! Bărbatul a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Londra