Antena Meniu Search
x

Video Momente dramatice după ce rușii au ras de pe fața pământului un bloc cu 9 etaje, în Dnipro. Cel puțin 25 de oameni au murit

Iadul s-a dezlănţuit în oraşul Dnipro. 25 de oameni au murit, iar 70 au fost răniţi după ce ruşii au ras de pe faţa pământului un bloc de locuinţe cu 9 etaje. Zeci de oameni sunt dispăruţi şi căutaţi pe sub dărâmături, iar administraţia oraşului a declarat trei zile de doliu. Între timp, la Moscova, ruşii se laudă cu cinism şi spun că ţinta atacului a fost atinsă.

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 21:27

Vezi și

Oraşul Dnipro s-a schimbat la faţă după atacul sălbatic. O rachetă a spulberat un bloc de nouă etaje. 

Cel puţin 25 de oameni au murit şi peste 70 au fost răniţi, printre care şi 13 copii. Durerea celor rămaşi e dincolo de cuvinte. 

Mama unei victime: Ce i-aţi făcut fiului meu? Ticăloşilor, vă blestem până la a şaptea generaţie! Câinilor, blestemaţi să fiţi pe toată viaţa, de întreaga lume! 

Administraţia oraşului Dnipro a declarat trei zile de doliu

Pe acelaşi subiect

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei: Din păcate, lista morților crește în fiecare oră. Condoleanțe familiilor și prietenilor.

Speranţa însă nu piere. Câţiva oameni au reuşit să supravieţuiască sub moloz şi au dat mesaje salvatorilor pentru a putea fi localizaţi. Oficialii ruşi se laudă, cinici, cu atacurile de sâmbătă. 

Igor Konaşenkov, Ministerul rus al Apărării: Pe 14 ianuarie a fost efectuat un atac cu rachete asupra sistemului militar de comandă și control al Ucrainei și a instalațiilor energetice aferente. Toate țintele desemnate au fost atinse. Scopul atacului a fost atins.

Din zecile de rachete care au lovit ieri Ucraina, resturile uneia dintre ele au ajuns şi în Republica Moldova, la nici 15 kilometri de graniţa noastră. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău a informat că a fost depistat un focos cu aproape 80 de kilograme de explozibil printre resturile rachetei. Focosul a fost explodat în mod controlat, după ce zona a fost închisă pe o rază de 2 km. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momente dramatice după ce rușii au ras de pe fața pământului un bloc cu 9 etaje, în Dnipro. Cel puțin 25 de oameni au murit