Antena Meniu Search
x

Video Moment emoţionant surprins în imagini: Un fluture însetat s-a aşezat pe mâna unui pompier pentru a soarbe câteva picături de apă, în Turcia

La fel ca Grecia, Turcia este devastată, în aceste zile, de zeci de incendii de pădure favorizate de secetă şi de temperaturile neobişnuit de ridicate.

de Redactia Observator

la 07.08.2021, 09:59

Vezi și

Pe unul din fronturile luptei cu flăcările a fost surprins un moment emoţionant: un fluture, însetat la fel ca oamenii, s-a aşezat pe mâna unui pompier voluntar pentru a soarbe câteva picături de apă. Actualele incendii din Turcia sunt considerate cele mai grave din istoria ţării.

Moment emoţionant 

Focul a ameninţat renumite staţiuni de vacanţă de unde au fost evacuaţi zeci de mii de oameni, atât localnici cât şi turişti. Criticat pentru lipsa de pregătire, guvernul a recunoscut că nu dispune de suficiente aeronave specializate pentru a face faţă unui asemenea dezastru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Moment emoţionant surprins în imagini: Un fluture însetat s-a aşezat pe mâna unui pompier pentru a soarbe câteva picături de apă, în Turcia