Antena Meniu Search
x

Momentul prăbuşirii avionului din Mexic, surprins cu telefonul mobil de un pasager

Imagini dramatice au ieşit la iveală după accidentul aviatic din Mexic în urma căruia toţi cei de la bord au supravieţuit în mod miraculos! Un pasager a surprins cu telefonul mobil exact momentul prăbuşirii. Apoi a filmat oamenii care ieşeau pe propriile picioare din avionul cuprins de flăcări.

Vezi și

Imagini dramatice au ieşit la iveală după accidentul aviatic din Mexic în urma căruia toţi cei de la bord au supravieţuit în mod miraculos! Un pasager a surprins cu telefonul mobil exact momentul prăbuşirii. Apoi a filmat oamenii care ieşeau pe propriile picioare din avionul cuprins de flăcări. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Pe imaginile surprinse de la bordul aeronavei mexicane se pot vedea condiţiile meteorologice teribile din momentul decolării. Ploaia torenţială şi rafalele violente de vânt par să împiedice aeronava să înainteze, dar pilotul decide totuşi să decoleze de pe aeroportul Durango, din Mexic. Câteva momente mai târziu, avionul pierde brusc altitudine.

Imediat, la bord se declanşează haosul. Se aud ţipete, iar pasagerii se grăbesc să părăsească aeronava. În spatele lor, motoarele sunt cuprinse de flăcări.

Niciunul dintre pasagerii aflaţi la bord nu şi-a pierdut viaţa, dar aproape toţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pilotul, cel mai grav rănit, a fost operat pe coloană.

Cutiile negre ale aeronavei au fost recuperate, iar anchetatorii speră ca datele înregistrate de cele două dispozitive să aducă lămuriri în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul prăbuşirii avionului din Mexic, surprins cu telefonul mobil de un pasager