Antena Meniu Search
x

Momente de spaimă pentru o femeie din Olanda. A scăpat în ultima clipă să nu fie călcată de tren - VIDEO

O femeie din Olanda nu a dat importanţă barierei puse la calea ferată şi a fost aproape de a fi spulberată de un tren de mare viteză

De Ovidiu Cojocaru la 23.09.2021, 16:20
Femeia a scăpat în ultima clipă
Femeia a scăpat în ultima clipă - Captură Video

Incidentul s-a petrecut zilele trecute în oraşul Ermelo. Femeia a încercat să traverseze linia de cale ferată, fără a ţine cont că barierele erau coborâte, iar semnalele luminoase indicau apropierea trenului de călători, relatează SkyNews. Imaginile au fost publicate de agenţia ProRail care a dorit să tragă un semnal de alarmă, mai ales că numărul deceselor provocate de accidentele feroviare sunt extrem de numeroase la nivel naţional.

Femeia a scăpat în ultimul moment

Agenţia îndeamnă oamenii să acorde mai multă atenţie în momentul în care traversează calea ferată şi în egală măsură să respecte şi semnalele feroviare. Ei spun, de asemenea, că întârzirile trenurilor se cauzează tocmai faptului că mecanicii sunt nevoiţi să frâneze de prea multe ori pentru a evita posibilele accidente. 

"Când vezi pe cineva mergând pe calea ferată, imediat tresri. Unii colegi ajung să aibă traume repetate din cauza acestor evenimente", a mărturisit un mecanic de locomotivă. Conform statisticilor, anual, peste 30 de oameni mor în urma accidentelor feroviare, în Olanda.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Momente de spaimă pentru o femeie din Olanda. A scăpat în ultima clipă să nu fie călcată de tren - VIDEO