Antena Meniu Search
x

Momentul în care drona kamikaze de pe ţărmul bulgăresc a fost detonată. Dispozitivul, descoperit la 35 km de graniţa cu România

A fost alertă pe ţărmul bulgăresc, după ce o dronă cu o bombă ataşată a căzut noaptea trecută la marginea unei localităţi din nord-estul ţării, la 35 de kilometri de graniţa cu România. 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 13:43

Vezi și

Sunt foarte puţine informaţii oficiale venite din partea autorităţilor bulgare. Alarma s-a dat duminică în jurul orei 21:40. Bărbatul care a văzut dispozitivul şi care a alertat autorităţile a declarat că bomba era vizibil lipită de dronă. 

Primarul comunei Şabla, Marijan Zhechev, a transmis că "zona a fost izolată pentru a proteja viaţa şi sănătatea oamenilor care locuiesc în zonă", mai ales că golful de aici se află foarte aproape, la câţiva metri, de un hotel în care se organizase şi o nuntă. 

Drona se află chiar lângă portul de agrement al satului. "Din fericire, în acest moment bate vântul şi nicio barcă nu a ieşit încă în larg", au declarat pescarii din zonă. Specialiştii au detonat dispozitivul în jurul orei 11:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Momentul în care drona kamikaze de pe ţărmul bulgăresc a fost detonată. Dispozitivul, descoperit la 35 km de graniţa cu România