Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o tânără îşi dă seama că i-a trimis potențialului angajator un videoclip în care batjocorea interviul

O femeie a dezvăluit cum speranțele ei de a obține un nou loc de muncă au fost năruite, după ce i-a trimis accidental potențialului ei angajator un videoclip cu ea în care își bate joc de o întrebare de la interviu.

de Redactia Observator

la 09.02.2022, 16:59

- TikTok

Chaylene Martinez, care este cunoscută ca @chayjordan_ pe TikTok, aplica pentru un post de însoțitoare de bord la SkyWest Airlines. Ca parte a aplicației online, ea a fost întrebată: ''Care este impresia dumneavoastră despre cultura companiei SkyWest și cum rezonează asta cu dvs.?''.  Martinez, care stătea la telefon și nu știa că totul se înregistrează deja, a început să râdă, în timp ce a catalogat întrebarea drept ''cea mai stupidă, cea mai obscură întrebare pe care am citit-o vreodată în viața mea''.

Tânăra era în mijlocul exersării răspunsului când și-a dat seama că înregistrase în tot acel timp. Faţa ei s-a schimbat considerabil şi a scos un gâfâit de panică. Apoi, a stat în tăcere uluită câteva secunde, înainte de a încerca să zâmbească şi să salveze interviul: ''Îmi pare atât de rău. Nu mi-am dat seama că înregistram. Exersam. Deci voiam să spun... îmi pare rău''.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Internauţii s-au întrebat dacă tânăra a primit în cele din urmă postul

Chaylene a primit puțin mai mult de un minut pentru a răspunde la întrebare și nu mai avea timp înainte de a putea spune altceva. Videoclipul a devenit ulterior viral, iar mulți comentatori au simpatizat cu situația ei. De atunci, aceasta și-a împărtășit statutul de angajare în biografia de pe TikTok, scriind: ''Nu, nu am primit postul''.

Luni, ea a distribuit un videoclip care dezvăluie că șeful ei şi colegii știu acum că își caută un alt loc de muncă din cauza clipului devenit viral: ''De ce nu m-am gândit bine la asta. Cineva să mă angajeze repede înainte să fiu concediată'', a glumit tânăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o tânără îşi dă seama că i-a trimis potențialului angajator un videoclip în care batjocorea interviul