Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Momentul în care un bărbat "calcă pe coadă" o cobra regală. Fiori pe şira spinării, după reacţia bruscă a şarpelui

Un filmuleţ descris de utilizatorii reţelei sociale Twitter drept "cutremurător", dar şi "fascinant" demonstrează cât de periculoşi pot fi şerpii când sunt deranjaţi de oameni. Imaginile surprind reacţia instantanee a unei cobra regale, prinsă cu grijă de coadă de un bărbat care încerca să îndepărteze reptila de locuinţa unde era pe cale să intre.

De Redactia Observator la 07.09.2021, 21:58
Bărbat filmat în timp ce încearcă să prindă un şarpe, în pragul casei
Bărbat filmat în timp ce încearcă să prindă un şarpe, în pragul casei - Captură foto Twitter

Parveen Kaswan, ofiţer al Serviciului Forestier din India, a distribuit pe Twitter un videoclip scurt, care reuşeşte în doar opt secunde să recreeze efectul unui întreg film de groază. Interacţiunea dintre om şi şarpe, filmată de aproape, a fost descrisă drept cutremurătoare şi fascinantă, deopotrivă. 

Imaginile prezintă momentul în care un bărbat, care ţine în mână un băţ lung, încearcă să prindă o cobră regală de partea de jos a cozii. Reptila tocmai intrase într-o baie cu acces exterior locuinţei, o parte din corpul său fiind încă vizibilă peste pragul uşii. Cu mişcări calculate, omul a apucat şarpele, moment în care, într-o fracţiune de secundă, reptila a trecut în poziţie de atac. Terifiat, bărbatul s-a îndepărtat imediat, aruncând în iarbă băţul cu care încercase să ţină şarpele la distanţă. 

"Iată cum să NU prinzi un şarpe. Mai ales dacă este vorba de cobra regală", scrie Kaswan în dreptul videoclipului postat. Şi se pare că protagonistul întâmplării nu a fost singurul care a tras o sperietură zdravănă. Filmuleţul care a fost deja vizionat de aproape 170.000 de ori i-a îngrozit pe mulţi internauţi, care au comentat că "le-a stat inima în loc" sau că sunt "terifiaţi".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Momentul în care un bărbat "calcă pe coadă" o cobra regală. Fiori pe şira spinării, după reacţia bruscă a şarpelui

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX