Video

Momentul terifiant în care o femeie trece razant pe lângă un şarpe, în timp ce se dădea pe un tobogan, în Australia

De Andreea Anghel.
Publicat: 15.05.2021, 16:53.
Actualizat: 15.05.2021, 16:53

O femeie care se bucura de o plimbare pe un tobogan, într-un parc tematic, a avut șocul vieții sale când a observat că se îndrepta direct spre un şarpe mare.

Momentul terifiant în care o femeie trece razant pe lângă un şarpe, în timp ce se dădea pe un tobogan, în Australia

Momentul terifiant în care o femeie trece razant pe lângă un şarpe, în timp ce se dădea pe un tobogan, în Australia

Nancy‘s AUlife via TikTok

Femeia se afla în Parcul Toboggan Hill, din Australia, când a văzut reptila așezată pe marginea toboganului. Spre groaza ei, nu a putut să se oprească, aşa că a trebuit să treacă direct pe lângă reptilă - la doar câțiva centimetri distanță de capul ei.

Ea a împărtășit pe TikTok această întâlnire terifiantă: ''Este oribil să întâlnești un șarpe când nu ai cum să treci pe lângă el!''.

Internauţii nu au întârziat să facă haz de necaz

Citește și:

Videoclipul a primit zeci de mii de vizualizări. Mulți internauţi au liniștit-o rapid pe femeia cu privire la faptul că șarpele era doar un piton inofensiv, conform Daily Mail.

@wonderfulstuff0

#CapCut It's horrible to meet a snake when you have no way to pass!This is #AU

♬ Animals - Unknown

O persoană a comentat că a vizitat parcul odată și a văzut nouă șerpi pe un tobogan asemănător. Alții au recunoscut că ar fi fost la fel de îngroziți să vadă reptila. ''O, nu, mulțumesc!'', a spus un internaut. ''Mă întrebam ce o să faci când te vei apropia de el!'', a spus altul.

Pitonii nu sunt veninoși, dar pot provoca leziuni serioase oamenilor dacă sunt mușcați. Aceştia sunt frecvent întâlniţi în toată Australia. De asemenea, reptilele vor ataca numai dacă se simt amenințați, în pericol.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.