Antena Meniu Search
x

Video Momentul terifiant în care un elicopter agaţă plafonul unei maşini de raliu pe care încerca să o filmeze, în Arabia Saudită

Un şofer de raliu a scăpat ca prin urechile acului, după ce elicopterul care se afla deasupra maşinii sale a ajuns să îi agaţe plafonul. Se pare că omul din elicopter încerca să se apropie cât se poate de mult, pentru a obţine cele mai bune unghiuri de filmare. Incidentul a avut loc în Arabia Saudită.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 22.01.2021, 17:28

Pilotul participa în cadrul cursei Dakar
Un şofer de raliu a scăpat ca prin urechile acului, după ce elicopterul care se afla deasupra maşinii sale a ajuns să îi agaţe plafonul - YouTube / GALOPIN
  • Un elicopter a agăţat plafonul unei maşini de raliu
  • Pilotul participa în cadrul cursei Dakar

Clipe de panică, după ce un elicopter care încerca să filmeze în prim-plan o maşină de raliu a ajuns să se apropie mult prea mult şi să îi agaţe plafonul. 

Raliul Dakar este cunoscut drept cursa cea mai periculoasă din întreaga lume. Şoferii au sarcina de a conduce până la 560 de mile pe zi, pe parcursul a două săptămâni, pe un teren dificil.

Dar lucrurile au fost și mai dure pentru șoferul Anton Shibalov, care a trebuit să se lupte cu faptul că a rămas doar cu jumătate de acoperiș, după ciocnirea neaşteptată dintre maşină şi elicopterul care se afla deasupra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările dramatice arată cum elicopterul coboară şi mai aproape pentru a urmări mașina lui Shibalov și pentru a obține cele mai bune unghiuri. Totuși, pilotul ajunge să judece greșit distanța și, pe măsură ce vehiculul sare peste o movilă, elicopterul loveşte plafonul.

Pilotul de raliu a scăpat ca prin urechile acului

Din imaginile surprinse se poate observa cum o bucată din partea de sus a mașinii se rupe imediat când elicopterul încearcă să se ridice.

În mod neaşteptat, Shibalov a reușit să ajungă la linia de sosire și nu a suferit răni.

Incidentul vine după ce șoferul Pierre Cherpin a fost ucis tragic în urma unui accident teribil tot în cadrul aceluiaşi raliu, potrivit dailystar.co.uk.

Traseul inițial mergea de la Paris la capitala senegaleză Dakar, traversând prin deșerturi îndepărtate, stufăriș și dune muntoase, însă cursa din acest an loc exclusiv în Arabia Saudită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Momentul terifiant în care un elicopter agaţă plafonul unei maşini de raliu pe care încerca să o filmeze, în Arabia Saudită