Antena Meniu Search
x

813 morţi şi peste 37.000 de îmbolnăviri, ultimul bilanţ al epidemiei de coronavirus

Autorităţile internaţionale au anunţat că numărul celor care şi-au pierdut viaţa din cauza epidemiei de coronavirus a ajuns la 813 persoane.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.02.2020, 08:01

Oameni din zeci de ţări s-au îmbolnăvit, până acum, de coronavirus
Autorităţile internaţionale se tem de rapiditatea cu care se răspândeşte coronavirusul - Profimedia

Autorităţile internaţionale au anunţat că numărul celor care şi-au pierdut viaţa din cauza epidemiei de coronavirus a ajuns la 813 persoane.

Numai în cursul zilei de sâmbătă s-au înregistrat, în China, 89 de noi decese, autorităţile internaţionale temându-se de ce este mai rău din cauza rapidităţii cu care se răspândeşte coronavirusul.

Conform CNN, în ciuda măsurilor de siguranţă luate de autorităţile chineze, coronavirusul se demonstrează a fi extrem de contagios şi se răspândeşte cu rapiditate în spitalele proaspăt ridicate în Wuhan.

Marea Britanie a recuperat 200 de britanici din Wuhan şi din împrejurimi şi a anunţat că a fost ultimul zbor organizat din China pentru recuperarea cetăţenilor britanici.

Statele Unite ale Americii, Australia, Brazilia, Canada, Franţa, Italia, Rusia şi Japonia sunt alte ţări care au organizat zboruri pentru recuperarea cetăţenilor din zonele afectate de epidemia de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » 813 morţi şi peste 37.000 de îmbolnăviri, ultimul bilanţ al epidemiei de coronavirus