Antena Meniu Search
x

Foto Moş Crăciun, încărcat cu daruri, le-a bătut în geam copiilor internaţi cu COVID într-un spital din Peru

Nimic nu ar trebui să le răpească magia Crăciunului copiilor, nici măcar COVID-19. În Peru, pompierii s-au transformat în ajutoarele Moşului, iar un bărbat costumat în straie roşii a urcat în nacela autoscării de intervenţie pentru a le aduce daruri micilor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 19:07

Uneori, Moş Crăciun nu are nevoie de sanie sau de reni pentru a ajunge la cei mici. În Peru, pompierii au luat locul elfilor şi l-au ajutat pe bărbatul cu barbă albă, înveşmântat în straiele roşii caracteristice, să ajungă şi la copiii bolnavi de COVID dintr-un spital. Urcat în nacela autoscării de intervenţie, acesta a dus darurile până la ferestrele saloanelor, acolo unde copiii infectaţi cu SARS-CoV-2 petrec sărbătorile izolaţi de cei dragi.

Moş Crăciun ajunge şi la copiii bolnavi de COVID din Peru

"De vreme ce accesul direct în zonele COVID e interzis, Moş Crăciun şi brigada de pompieri au găsit o soluţie", a povestit pentru Reuters Juan Oriundo, directorul Pan American Village din Lima. "Soluţia implică folosirea autoscării pentru a ajunge la ferestre, aducându-le astfel copiilor câte un cadou. Astfel, pot simţi bucuria Crăciunului chiar dacă nu vor fi acasă în Ajun."

"Cel mai important lucru este dragostea pe care o primeşti", a mărturisit Moşul, impersonat de actorul Paul Suarez. "Când îmi spun: Te iubesc, Moş Crăciun, este magic. De ce? Poate că nu pare important, nu le sunt o rudă apropiată, mamă sau tată. Ce copil spune aşa ceva unei persoane care nu face parte din familie?"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Moş Crăciun, încărcat cu daruri, le-a bătut în geam copiilor internaţi cu COVID într-un spital din Peru