Antena Meniu Search
x

Moscova, lovită de "apocalipsa zăpezii". Capitala Rusiei se confruntă cu cea mai abundentă ninsoare din ultimii 80 de ani

Moscova se confruntă cu cea mai abundentă ninsoare din ultimii 80 de ani, spre disperarea localnicilor şi şoferilor. Căderile masive de zăpadă au îngropat, la propriu străzile capitalei ruse sub 40 de centimetri de omăt. O situaţie pe care ruşii nu au mai trăit-o de la începutul anilor '90, doar că atunci stratul de zăpadă nu a ajuns la 40 de centimetri într-o singură zi.  

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 14:44

Vezi și

"Apocalipsa zăpezii", aşa cum a fost denumită furtuna de zăpadă care a acoperit Moscova, este însoţită de temperaturi de până la -14 grade celsius.

Primăria a mobilizat aproape 12.500 de vehicule şi peste 119.000 de lucrători. pentru a da la o parte stratul gros de zăpadă. Iar asta nu e tot. Mai multe autobuze din tot oraşul au rămas blocate, iar peste 50 de zboruri au fost anulate sau au avut întârzieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Moscova, lovită de "apocalipsa zăpezii". Capitala Rusiei se confruntă cu cea mai abundentă ninsoare din ultimii 80 de ani