Antena Meniu Search
x

Muzica k-pop este "un miracol" pentru regele Charles, fan înfocat al formaţiei BTS. Momente inedite la banchetul dat în onoarea liderului sud-coreean

Regele Charles al III-lea este un fan înfocat al muzicii K-pop, muzica sud-coreeană care a creat un adevărat curent internaţional.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 14:03

- Profimedia Images

Monarhul a făcut afirmaţia la un banchet dat în onoarea liderului Coreei de Sud, şi a adăugat că acest gen de muzică este un adevărat miracol. Ca să demonstreze că ştie despre ce vorbeşte, Charles a menţionat şi numele a două trupe celebre, Blackpink și BTS.

Nu a fost singura situaţie inedită a vizitei oficialilor coreeni. Şi Prinţesa de Wales a atras atenţia. A făcut-o însă cu ţinuta ei, extrem de elegantă şi apreciată.

Paparazzii care au urmărit-o pas cu pas au surprins chiar şi un moment în care lui Catherine i s-a ridicat cam mult rochia. Deşi nu a fost conform etichetei, imaginea arătat că prinţesa are picioarele demne de un supermodel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Muzica k-pop este "un miracol" pentru regele Charles, fan înfocat al formaţiei BTS. Momente inedite la banchetul dat în onoarea liderului sud-coreean