Antena Meniu Search
x
LIVE

NASA a cerut ajutorul publicului pentru a boteza cele şapte planete descoperite recent (VIDEO)

De la personaje din seria filmelor Harry Potter, Stăpânul Inelelor sau Furios şi Iute, până la Planeta Departe de Trump sau la numele celor şapte pitici din basme, oamenii au avut cele mai ciudate idei pentru corpurile cereşti descoperite de NASA. Sistemul solar format din şapte planete asemănătoare Pământului, din care cel puţin trei ar putea adăposti oceane şi forme de viaţă, a fost identificat la 40 de ani-lumină distanţă de Soarele nostru.

la 02.03.2017, 15:20
Vezi și

De la personaje din seria filmelor Harry Potter, Stăpânul Inelelor sau Furios şi Iute, până la Planeta Departe de Trump sau la numele celor şapte pitici din basme, oamenii au avut cele mai ciudate idei pentru corpurile cereşti descoperite de NASA.

Sistemul solar format din şapte planete asemănătoare Pământului, din care cel puţin trei ar putea adăposti oceane şi forme de viaţă, a fost identificat la 40 de ani-lumină distanţă de Soarele nostru.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » NASA a cerut ajutorul publicului pentru a boteza cele şapte planete descoperite recent (VIDEO)