Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Nicolae Ciucă, vizită în Egipt. Țara noastră cere îngrășăminte chimice, egiptenii vor cereale din România

Premierul Nicolae Ciucă a fost întâmpinat cu onoruri militare într-o vizită oficială în Cairo. A discutat cu omologul său egiptean despre relaţiile economice dintre cele două state. În timpul convorbirii, prim-ministrul României a solicitat Egiptului mai multe îngrăşăminte, în timp ce Egiptul caută să importe mai multe cereale de la noi. Vizita lui Nicolae Ciucă se va încheia mâine, după întâlnirea cu preşedintele statului nord-african. 

De Redactia Observator la 04.02.2023, 22:03
Vezi și

Nicolae Ciucă a fost întâmpinat, sâmbătă, cu onoruri militare, de către premierul Republicii Arabe Egipt, Mostafa Madbouly, pe aeroportul internaţional din Cairo. Premierul se află, sâmbătă şi duminică, într-o o vizită de lucru în Republica Arabă Egipt. Potrivit programului oficial, sâmbătă, şeful Guvernului de la Bucureşti va avea convorbiri tete-a-tete cu prim-ministrul egiptean, Mostafa Madbouly, urmate de o întrevedere în plenul celor două delegaţii oficiale.

În cea de a doua zi a vizitei, premierul român are programate convorbiri cu preşedintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi, şi o întrevedere cu ministrul petrolului şi resurselor minerale, Tarek El Molla, în cadrul căreia vor fi prezentate proiecte în domeniul energiei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Nicolae Ciucă, vizită în Egipt. Țara noastră cere îngrășăminte chimice, egiptenii vor cereale din România

Breaking news

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF