Antena Meniu Search
x

Ninsori record la Moscova. Un mort şi 20 de răniţi în urma unei furtuni de zăpadă

Ninsori record la Moscova. Stratul de zăpadă din capitala Rusiei atinge 62 de centimetri. O persoană şi-a pierdut viaţa, 20 de oameni au fost răniţi.

Vezi și

Ninsori record la Moscova. Stratul de zăpadă aşternut peste capitala Rusiei atinge 62 de centimetri. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar peste 20 de oameni au fost răniţi după ce furtuna de zăpadă a smuls două mii de copaci. Meteorologii avertizează că răul abia acum începe.

Moscova se confruntă cu ninsori cum nu s-au mai văzut în zonă de ani mulţi. Peste 800.000 de metri cubi de zăpadă s-au aşternut pe străzile din capitala Rusiei. În doar două zile, a nins cât într-o lună obişnuită de februarie.

Viscolul a doborât 2.000 de copaci care au distrus mai multe cabluri de înaltă tensiune. Astfel, mii de oameni au rămas în beznă în locuinţe.

În plus, 19 accidente rutiere soldate cu peste 20 de răniţi au avut loc doar sâmbătă. Ulterior, mai multe drumuri au fost închise. 15.000 de maşini de dezăpezire şi 70.000 de angajaţi ai companiilor de drumuri au fost mobilizaţi pentru a curăţa străzile. Cu toate acestea, locuitorii Moscovei se bucură de zăpadă. 

Aproape 100 de zboruri au avut întârzieri, iar aproximativ 30 de curse au fost anulate. Meteorologii avertizează că ninsorile şi viscolul vor continua în următoarele două zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Ninsori record la Moscova. Un mort şi 20 de răniţi în urma unei furtuni de zăpadă