Antena Meniu Search
x

Video Ninsorile au pus stăpânire pe Europa. Zonele din Italia unde stratul de zăpadă a atins chiar şi un metru

În mai multe zone din Italia, stratul de zăpadă a atins chiar şi un metru. În Suedia, şoselele au fost complet acoperite de zăpadă, iar şoferii nu au mai putut înainta. Probleme au fost şi pe mare. Mai multe nave s-au ciocnit, după ce o furtună violentă s-a abătut asupra Peninsulei Crimeea.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 09:17

Vezi și

În Suedia, oriunde te uiţi este alb. Ninsoarea nu a contenit în ultimele ore. Zăpada s-a aşternut şi peste oraşul Skåne. Aici, stratul de omăt a ajuns la 16 centimetri. Mulţi s-au distrat pe cinste, iar zăpada a fost un adevărat prilej de bucurie.

În timp ce unii se bucură, alţii se confruntă cu probleme

În Österlen, ninsoarea le-a dat de furcă şoferilor. Traficul rutier a fost complet paralizat. Iar vântul ar putea amplifica şi mai tare situaţia. În cursul dimineții, un autobuz din centrul orașului Malmö a circulat pe contrasens și s-a ciocnit de un suport de biciclete și de mai mulți stâlpi. Șoferul autobuzului este suspectat că ar fi fost drogat.

Zăpada a căzut şi peste orașele din nordul Italiei. În unele regiuni, stratul de zăpadă a măsurat chiar şi un metru. Şi aici, traficul a fost îngreunat. Pentru şoferi, vizibilitatea a fost extrem de redusă.

Probleme au fost şi în strâmtoarea Kerci, în largul țărmului Crimeei. Din cauza fenomenelor extreme, trei nave rusești s-au ciocnit între ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Ninsorile au pus stăpânire pe Europa. Zonele din Italia unde stratul de zăpadă a atins chiar şi un metru