Antena Meniu Search
x

Video Noapte infernală în Marea Britanie. Lupte de stradă între tineri violenţi şi poliţie: cel puţin 8 agenţi au fost răniţi, zeci de bătăuşi au ajuns în arest

A fost o noapte infernală în Marea Britanie. O comemorare simbolică s-a transformat în lupte de stradă între tineri violenţi şi poliţişti, la Londra, Manchester şi Edinburgh. Cel puţin opt agenţi au fost răniţi, iar zeci de bătăuşi au ajungs în arest.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 20:59

Vezi și

Tinerii furioşi s-au năpustit cu petarde şi sticle incendiare asupra forţelor de ordine. Mai multe imagini şocante care circulă pe reţelele de socializare arată cum proiectile incandescente sunt lansate din mai multe direcţii şi lovesc ofiţerii. Tot în Scoţia, în oraşul Dundee, poliția a fost chemată pentru a ţine sub control focurile ilegale. A fost o noapte grea şi în Manchester. Zeci de tineri au aruncat cu artificii şi cărămizi în agenţii care încercau să îi împrăştie.

Incidentele care au scăpat de sub control au izbucnit la o sărbătoare anuală - Noaptea Artificiilor- care marchează eşecul unui complot din secolul 17, când mai mulţi bărbați au plănuit să arunce în aer Casa Parlamentului din Londra. Între timp, la Londra, mii de oameni s-au adunat la Marșul Milionului de Măști, unde o persoană a fost arestată pentru posesie de armă. Iniţial paşnic, Marșul a degenerat în proteste la adresa poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Noapte infernală în Marea Britanie. Lupte de stradă între tineri violenţi şi poliţie: cel puţin 8 agenţi au fost răniţi, zeci de bătăuşi au ajuns în arest