Antena Meniu Search
x

Noi ameninţări teroriste! Un avion din Olanda nu a fost lăsat să decoleze

Un avion având ca destinație Franța a fost evacuat și cercetat pe aeroportul din Schiphol, din Olanda, după "amenințări", au declarat sâmbătă polițiști olandezi

Un avion având ca destinație Franța a fost evacuat și cercetat pe aeroportul din Schiphol, din Olanda, după "amenințări", au declarat sâmbătă polițiști olandezi

"Luăm întotdeauna amenințările foarte în serios și am decis să evacuăm pasagerii și să verificăm aparatul", a declarat pentru agenția de presă franceză Dennis Muller, purtător de cuvânt al jandarmeriei olandeze, care nu a făcut totuși o legătură între acest incident și atentatele de vineri seară din Paris, soldate cu cel puțin 128 de morți și 300 de răniți.

Potrivit Reuters, avionul era operat de compania franco-olandeză Air France-KLM și trebuia să decoleze din Amsterdam la orele 13:45 GMT.

Tot sâmbătă, premierul olandez Mark Rutte a anunțat sporirea măsurilor de securitate în aeroporturi și gări pentru a controla traficul dinspre sau către Franța. "Controlul frontierelor se va intensifica, îndeosebi în ceea ce privește traficul care are legătură cu Franța", a declarat premierul Rutte. Cu același prilej, Rutte a mai spus că dușmanul este Statul Islamic, nu islamul. "ISIS este dușmanul, suntem în război cu ISIS. Nu cu islamul sau cu o religie", a insistat șeful executivului olandez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Noi ameninţări teroriste! Un avion din Olanda nu a fost lăsat să decoleze