Antena Meniu Search
x

Avionul dispărut: încărcătură suspectă şi nedeclarată la bord

O nou descoperire dă naştere unor noi teorii în cazul avionul companiei Malaysia Airlines care a dispărut în luna martie.

O nou descoperire dă naştere unor noi teorii în cazul avionul companiei Malaysia Airlines care a dispărut în luna martie.

Pe lângă cei 239 de ocupanţi, în avion era şi un transport de peste şapte tone de marfă, o parte din aceasta nefigurând în niciun document însoţitor. În urmă cu puţin timp autorităţile malaeziene au dat publicităţii un raport cu rezultatele preliminare ale anchetei.

În acesta fost inclusă şi informaţia privind încărcătura aflată la bordul aeronavei dispărute. Din ea rezultă că avionul transporta 5,466 tone de mangustan - fructul unui copac tropical. Dacă în cazul fructelor exotice totul este clar, restul încărcăturii naşte însă întrebări.

De asemenea, şeful Malaysia Airlines, Ahmad Jauhari Yahya, a declarat că în afară de mangustan, avionul mai transporta baterii cu litiu (200 kg), parte a unei încărcături separate ce cântărea 2,453 de tone. Acesta nu a vrut să divulge ce anume reprezenta restul de 2,253 de tone din această încărcătură pe motiv că avocaţii i-au interzis să facă publică orice informaţie până la finalizarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Avionul dispărut: încărcătură suspectă şi nedeclarată la bord