Antena Meniu Search
x

Nouă morţi într-un teribil accident în care un camion a zdrobit un microbuz plin cu oameni, pe una dintre cele mai circulate şosele din Rusia

Un camion a zdrobit un microbuz plin cu oameni şi sunt nouă morţi, pe una dintre cele mai circulate şosele din Rusia.

Un camion a zdrobit un microbuz plin cu oameni şi sunt nouă morţi, pe una dintre cele mai circulate şosele din Rusia. Impactul a avut loc la câteva ore după ce, în aceeaşi zonă, două camioane s-au ciocnit frontal şi trei oameni au murit.

Şoseaua care traversează republica Başkiria, din sudul Rusiei, legând oraşele Samara, Ufa şi Celiabinsk a fost blocată ore în şir din cauza accidentului în care un camion a lovit un microbuz plin, ambele vehicule au ajuns pe câmp şi s-au răsturant.

Sunt nouă morţi raportaţi de autorităţi, dar numărul acestora poate creşte deoarece nu au fost extrase din microbuz toate corpurile. E posibil, scrie presa rusă, să fie vorba despre 12 pasageri, toţi decedaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Nouă morţi într-un teribil accident în care un camion a zdrobit un microbuz plin cu oameni, pe una dintre cele mai circulate şosele din Rusia